fr en

Brussels Minister

  • De kwaliteit van de openbare ruimte bepaalt de leefbaarheid van een stad. Brussel moet de hoofdstad zijn van pleinen en parken.

    Meer...
Kabinet minister Smet

openbare werken Toekomstproject Havenlaan

Brussels minister van Mobiliteit en Openbare Werken Pascal Smet zal een aangepaste stedenbouwkundige vergunning indienen voor de heraanleg van de Havenlaan.

LEES MEER
Cabinet du Ministre Pascal Smet

openbare werken Het kloppend hart dat Elsene verdient

Na twee jaar overleg met buurtbewoners en handelaars en in samenspraak met de gemeente Elsene, werd de bouwvergunning voor de heraanleg van de Elsensesteenweg uitgereikt. Het hertekend toekomstproject is toonaangevend voor het Brussels Gewest en voor de gemeente Elsene.

LEES MEER
Kabinet Minister Pascal Smet

openbare werken Nieuw lichtplan zet Brusselse troeven letterlijk in de kijker

Op initiatief van minister-president Rudi Vervoort en Brussels minister van Mobiliteit en Openbare Werken Pascal Smet keurde de Ministerraad vandaag het nieuwe lichtplan van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest goed.

LEES MEER
Kabinet Minister Pascal Smet

openbare werken Inhuldiging van "The Weeping Elephant"

Brussels minister van Mobiliteit en Openbare Werken Pascal Smet heeft samen met Nederlands kunstenares Jantien Mook, burgemeester van Elsene Dominique Dufourny en schepen voor Nederlandstalige cultuur in Elsene Maite Morren het kunstwerk “The Weeping Elephant” ingehuldigd. Op initiatief van de minister en dankzij bemiddeling van Ans Persoons zal dit Amsterdams kunstwerk de hele zome...

LEES MEER
Kabinet Minister Pascal Smet

openbare werken Nieuwe fontein ‘De Boon’ op Simonisplein zet Brusselse chocolade-tr...

Op het Simonisplein prijkt, op een hondertal meter van de Belgian Chocolate Village, een nieuwe fontein die met z’n vorm verwijst naar de rijke chocolade-traditie van Brussel en de toepasselijke naam ‘De Boon’ meekreeg. Het Brusselse Gewest liet de fontein ontwerpen naar aanleiding van de heraanleg van het Simonisplein. Het is voor het eerst sinds 2002 dat we in Brussel nog ee...

LEES MEER
Kabinet Minister Pascal Smet

openbare werken Zomerwerven in het Brussels Gewest

Informatie over de werven en nieuwe Werfcommunicatie campagne.

LEES MEER
Kabinet Minister Pascal Smet

openbare werken Op naar een levendige Elsensesteenweg

Zoals enkele maanden geleden werd aangekondigd, starten de voorbereidende werken voor de heraanleg van de Elsensesteenweg op 2 mei.

LEES MEER
(cc) Brussel Mobiliteit

openbare werken Renovatie Leopold II-tunnel

Openbaar onderzoek renovatie Leopold II-tunnel gestart

LEES MEER
1 / 6